Foto: DELFI
Siltas vakara saules apspīdēti otrdienas vakarā pirmo reizi šajā gadā virs Vecrīgas jumtiem pacēlās "Dinner in the Sky" vakariņu viesi. Debesīs 50 metru augstumā burvīgo atmosfēru un izsmalcināto ēdienkarti baudīja Rīgas gardēži un sabiedrībā zināmas personas.

Dinner in the Sky ir unikāls koncepts, jo ļauj saviem viesiem piedzīvot īpašas sajūtas - izmeklētus ēdienus, dzīvo mūziku un iespēju paskatīties uz savu pilsētu no putna lidojuma. Šo iespēju ar lielu prieku izmanto arī Rīgas viesi.

Pirmajās šī gada vakariņās Rīgā piedalījās arī hokeja kluba Rīgas Dinamo galvenais treneris Artis Ābols - savās sajūtās pirms pacelšanās gaisā viņš dalījās arī ar portālu Tasty.lv, pastāstot, ka gaida iespēju raudzīties uz Pētergaili no tuvāka attāluma, kā arī vienlīdz vēlas nogaršot triju šefpavāru veikumu. "Ne vienmēr šāda iespēja rodas, tādēļ domāju, ka tā noteikti ir jāizmanto, lai arī man nākas nedaudz pārvarēt bailes no augstuma," atklāja Artis. Savukārt pēc nolaišanās uz Vecrīgas bruģa viņš ar smaidu stāstīja, ka jau pēc pirmajām minūtēm debesīs saspringums ir pārgājis un pēc tam varēja izbaudīt gan ēdienu, gan skaisto Rīgas panorāmu.

Jau ziņots, ka no 3. līdz 8.jūnijam par gardēžu baudu un piedzīvojumiem Rīgā gādā trīs augstas klases pavāri - Michelin zvaigžņu restorāna Pure Bistro šefpavārs un īpašnieks Jouni Toivanen no Somijas, galvenais Dinner in the sky šefpavārs Mihkels Heinmets no Igaunijas, kā arī Jūrmalas restorāna 36.līnija šefpavārs Lauris Aleksejevs. Dinner in the Sky Rīgas piedzīvojuma viesus priecē arī dzīvā džeza mūzika Jāņa Daneviča un Kristapa Lubova izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!