Brokastis ir vissvarīgākā dienas maltīte - tā nodrošinās tevi ar enerģiju visu pirmspusdienu. Ja rīta pusē ir daudz darāmā un nav laika pabrokastot, "belVita Breakfast" brokasters ar zemeņu un dabiskā jogurta pildījumu kopā ar kādu piena produktu, augli un karsto dzērienu ir perfekts veids, kā iesākt dienu ar ērtām un sabalansētām brokastīm.

Brokastis: rīta rituāls vai bezjēdzīga laika tērēšana?

Uz šo jautājumu ir tikai viena atbilde - no mājas rīta pusē neviens nedrīkstētu iziet izsalcis. Kādēļ?

Mosties ar smaidu!

Pēc naktsmiera stundām mūsu organismam nepieciešams spēcīgs impulss, lai palīdzētu tam pamosties un sagatavoties gaidāmajiem dienas darbiem. Tava pašsajūta un veids, kādā tiksi galā ar darāmo ir atkarīgs no tā, cik labi būsi nodrošinājis savu organismu ar tam nepieciešamajām barības vielām.

Sabalansētas brokastis

Kā izbaudīt sabalansētas brokastis, ja tev nekad nav pietiekami laika un darāmo darbu saraksts šķiet bezgalīgs? Pirmkārt, tev jāatceras, ka īstas brokastis nesastāv no pirmās lietas, ko paķersi, izejot no mājas. Ir svarīgi dienas pirmo maltīti izbaudīt, lai rīta cēliens sāktos uz pareizās nots. Ko tādā gadījumā ēst? Pilngraudu produkti, kā, "belVita Breakfast" graudu brokasteri, ir laba izvēle. Viena porcija "belVita Breakfast" brokasteru, zemu tauku satura piena produkts (piemēram, jogurts), auglis un karsts dzēriens ir sabalansētas brokastis, ko tu vari sagatavot vien dažās minūtēs, tādējādi nodrošinot savu organismu ar nepieciešamajām uzturvielām. Tas ir tik vienkārši un gardi! Tagad tev nav nekādu iemeslu izlaist brokastošanu, vai ne?

Kādēļ izvēlēties "belVita Breakfast" brokasterus?

  • Jo tiem ir unikāla receptūra: tas ir pilngraudu produkts, kas satur vismaz piecus dažādus graudaugus, kā arī vitamīnus, minerālus un šķieras, un tas tiek ražots bez jebkādiem konservantiem vai krāsvielām.
  • Jo tie ir gardi: "belVita Breakfast" ir pieejami ar dažādām kārdinošām garšām, kā, piemēram, kakao un meža augļi.
  • Jo tie ir daļa no sabalasētām brokastīm: "belVita Breakfast" tiek rekomendēti kā daļa no sabalansētām brokastīm kopā ar augli, zema tauku satura piena produktu un karsto dzērienu. 
  • Enerģija visam rītam!*. "belVita Breakfast" brokasteru sastāvā esošie ogļhidrāti pēc nonākšanas mūsu organismā uzsūcas un tiek pārstrādāti pakāpeniski.

* "belVita Breakfast" brokasteri satur daudz lēni sagremojamās cietes, kas ir "lēnais" ogļhidrāts. Ēdot šādus produktus, tiek nodrošināts zemāks glukozes koncentrācijas pieaugums asinīs pēc notiesātas maltītes, ja salīdzina ar produktiem, kas satur zemu lēni sagremojamās cietes līmeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!