Foto: Shutterstock

Kafija daudziem no mums ir pirmais rīta dzēriens, tā daudzus no mums uzmundrina saspringtā darba dienā un sniedz enerģiju, kad tā teju izsīkusi. Kafijai, gluži kā vīnam, ir savi degustēšanas un novērtēšanas rituāli. Turklāt šim dzērienam piemīt patiesi daudz un dažādi aromāti, stāsta "Kafijas Draugs" eksperts Andris Leitis.

Kafijai ir vairāk nekā 1000 visdažādāko pēcgaršu, no kurām apmēram 600 piemērojamas espresso dzērienam. Piedāvājam iepazīties ar dažiem noderīgiem ieteikumiem un apskatiem.

Kvalitatīva kafija

Foto: Shutterstock

Pagatavošanas veidi

Foto: Shutterstock

Degustēšana

Foto: Shutterstock

Centrālamerikas kafija

Foto: Shutterstock

Dienvidamerikas kafija

Foto: Shutterstock

Āfrikas kafija

Foto: Shutterstock

Indonēzijas kafija

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!