Foto: Shutterstock
Klāt aprīlis, pats īstākais pavasara mēnesis! Līdz Lieldienām vēl vairāk nekā divas nedēļas, bet īstas saimnieces jau sākušas domāt, ko celt svētku galdā un kā pārsteigt sevi, mājiniekus un ciemiņus!

Šī pavasara moto - uzdrošinies un rīkojies! Gan dzīve, gan trauki - kājām gaisā, tas ir lielisks veids, kā pārsteigt savus viesus!

Dzeltenas tulpes kā mazas saulītes, zeltītas Lieldienu olas, kurās atmirdz visas pavasara krāsas... Jautri zaķēni, kas patiesībā smalkmaizītes, īpašie svētku ēdieni... Nebaidies no spilgtu krāsu salikumiem un neparastiem ēdieniem.

Ienes mājās pavasari - ar krāsām, smaržām un ziediem! Plaukstoši pumpuri, pirmie asniņi un sulīgi zaļa, dīgstoša zālīte... Atdzīvini svētku galdu ar izplaukušiem bērza vai lazdu zariem, kārto vāzēs tulpes, narcises, hiacintes, radot krāsaini priecīgu un svaigi smaržojošu svētku sajūtu!

Fotogalerijā - saulaini pavasarīgas idejas svētku galda noformējumam. Stils un galda klājums - "Shutterstock", kā arī trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls "Rito".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!