Foto: Shutterstock

Vasara ir laiks, kad ne vienmēr gribas "stāvēt pie plīts". Esam apkopojuši visgardākās kūku receptes, kurās vai nu ar želatīna vai citu paņēmienu izmantošanu tiek panākta kūkas sastingšana un patīkami krēmīga konsistence. Atliek vien izvēlēties savējo kūkas recepti!

Ideālā siera kūka bez cepšanas

Foto: DELFI
Šī ideālās
siera kūkas
recepte nāk no portāla
Cālis.lv
Virtuves
foruma - ļoti universāla un vienkārša recepte - kūkas pagatavošanai nav nepieciešama cepeškrāsns, vienīgā rūpe ir "sadraudzēties" ar želatīnu un atrast savu ideālo proporciju! Norādītie produktu daudzumi paredzēti kūkai ar 28 centimetru diametru.

Lasīt vairāk

Franču zemeņu 'Šarlote' bez cepšanas

Foto: Privātais arhīvs
"Padalos ar savu mīļāko un ēdāju slavētāko deserta recepti - franču zemeņu Šarloti! Tā nav ne jācep, ne jāvāra, ne jāizmanto kādas virtuves iekārtas, tikai nazis un bļoda!" Tasty.lv raksta receptes autore Annija Erdmane.

Lasīt vairāk

Māmiņdienas siera kūka bez cepšanas

Gatavojoties pavasara sirsnīgākiem svētkiem – Māmiņu dienai, veselīgas ēšanas kustības "
Aikāgaršo
" šefpavārs Normunds Baranovskis aicina mammu svētkos pārsteigt ar pašu gatavotu, gardu kūku, piemēram, šo siera kūku ar žāvētu augļu pamatni. Tā ne tikai būs īpašs pārsteigums mammai, bet arī patīkams našķis ikvienam svētku viesim.

Lasīt vairāk

Aveņu - šokolādes kūka bez cepšanas

Foto: Shutterstock
Aveņu - šokolādes kūka bez cepšanas izdaiļos jebkuru svinību galdu.

Lasīt vairāk

Trifeļu kūka bez cepšanas

Foto: Vida Press
Teju katru saimnieci vismaz reizi dzīvē no gardas kūkas pagatavošanas atturējusi tai nepieciešamās cepeškrāsns neesamība. Šai sakarā piedāvājam gardu trifeļu kūku, ko vari pagatavot gana vienkārši arī tad, ja cepeškrāsni iedarbināt nav iespējams.

Lasīt vairāk

Smiltsērkšķu un balzāma želejkūka ar auzu pārslu cepumu pamatni un skābā krējuma konfekti

Foto: Publicitātes foto
Atsvaidzinoši un saldi vienlaicīgi - restorāna "Kaļķu vārti" šefpavāra Raimonda Zommera recepte auzu pārslu cepumu un smiltsērkšķu želejas kūkai ar skābā krējuma konfekti.

Lasīt vairāk

Karaliskā šokolādes kūka bez cepšanas

Variācija par tik iecienīto un gardo šokolādes "desu" jeb "Saldo bruneti", kā to mēdz saukt. Šoreiz - tikai ar cepumiem un kūkas formā! Ja vēlies, papildini ar riekstiem un marmelādi. Starp citu, šādu kūku savās kāzās bija pasūtījis arī princis Viljams.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!