Tās ir vienkāršas, tās ir ātri pagatavojamas, lielākoties visas recepšu sastāvdaļas nebūs tālu meklējamas, jo pieejamas teju jebkurā pārtikas veikalā. Lai nebūtu jādomā, ko šonedēļ pasniegt ģimenei vakariņās, ieskaties mūsu idejās!

Darba dienu vakari parasti ir ļoti aizņemti - gandrīz visās mājās. Jāgatavojas nākamajai darba vai skolas dienai, jāatpūšas pēc saspringta ikdienas skrējiena, jāsamīļo ģimene, jāsatiek draugi... Tik daudz, ko darīt, bet vakara stundas ir tik īsas! Vakariņu gatavošanai nevajadzētu būt ilgai, vai ne tā?

Garneļu salātus, ko piedāvājam nobaudīt pirmdien, jāgatavo vien piecas minūtes, iegūstot veselīgu un garšīgu maltīti. Arī liellopa gaļas voks ir ātri pagatavojams, turklāt liellopa vietā var izvēlēties vistu.

Kartupeļu klimpiņas jeb ņoki ir ļoti sātīgi, pagatavo tos ar mednieku desiņām vai cepamdesiņām, kam noteikti šonedēļ kādā no veikaliem būs akcijas cena.

Kukurūzas putraimos panēto vistu var ļoti ātri pagatavot, turklāt šādu panējumu var izmantot arī vistas gaļas strēmelītēm, nagetiem vai pat zivīm.

Savukārt veģetāro grieķu omleti novērtēs olīvu un Fetas siera fani, nobaudiet!

Vieglie garneļu salāti ar ābolu

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Vieglām vakariņām vai svaigam dienas sākumam un jaunu garšu meklējumiem noderēs šī garneļu salātu recepte. Svaigi un ātri!

Lasīt vairāk

Vokpannā ceptas liellopa strēmelītes ar dārzeņiem un olu nūdelēm

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ļoti ātri pagatavojamas vakariņas vai pusdienas - vokpannā ceptas liellopa gaļas strēmelītes ar dārzeņiem un zemesriekstu sviestu, kas pasniegtas ar olu nūdelēm. Garšīgi!

Lasīt vairāk

Ņoki jeb kartupeļu klimpiņas ar sēņu un desiņu mērci

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ņoki (gnocchi) ir klasisks itāliešu ēdiens, kuru var vienkārši pagatavot pats no vārītiem kartupeļiem, miltiem un olām. Bet, ja nav laika, var pirkt lielveikalos saldēto produktu vitrīnās atrodamos un pasniegt ar jebkuru mērci pēc izvēles. Šajā reizē piedāvājam pagatavot krēmīgu sēņu un desiņu mērci.

Lasīt vairāk

Vistas filejas šniceles kukurūzas un sinepju panējumā

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Ja ierasts gaļu panēt olā un miltos, bet meklē ko citādāku, izmēģini šo recepti, kurā vistas fileja tiek panēta kukurūzas miltos.

Lasīt vairāk

Grieķu omlete ar olīvām

Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Olīvas, fetas siers, olas, piens, nedaudz spinātu un sīpols. 10 minūtes, lai sagatavotu produktus, 20 minūtes cepšanai. Un aromātiska grieķu omlete gatava - labu apetīti!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!