Foto: Shutterstock

Nupat jau sākas sen gaidītais zemeņu laiks - lieli un mazi var mieloties ar saldajām ogām pēc sirds patikas! Katru gadu rodas jautājums, kā zemenes interesantāk pagatavot un ar kādiem jauniem desertiem pārsteigt ģimeni un draugus. Dansukker aicina piedalīties izlozē, kurā 10 veiksmīgākajiem būs iespēja piedalīties īpaši gardā un aromātiskā Zemeņu meistarklasē pie lieliskā šefpavāra Laura Aleksejeva restorānā 36.līnija Jūrmalā!

Šefpavārs Lauris Aleksejevs ir ļoti kolorīts, iecienīts un atzīts ēdienu mākslas meistars. Viņa rokrakstu raksturo divi galvenie elementi - perfekti, svaigi, izcilas kvalitātes produkti un vienkāršas, nesarežģītas garšu kombinācijas. Rezultātā maltīte iegūst vienreizēju baudījumu acīm, degunam un garšas kārpiņām. Laurim pieder vārdi: "Deserts ēdienreizē ir vissvarīgākā sastāvdaļa, jo to cilvēks bauda kā pēdējo un deserta garšu viņš atceras visilgāk. Tāpēc labs deserts ir kā punktiņš uz "i"."

Zemeņu meistarklasē, kas notiks 17.jūnijā, dalībnieki varēs apgūt jaunas receptes, garšas un gatavošanas paņēmienus. Dalībnieki varēs vērot, kā Laura virsvadībā top delikāti, maigi un gaisīgi ēdieni, varēs tos nobaudīt un izmēģināt receptes arī paši. Noslēgumā visi meistarklases dalībnieki saņems arī nelielas dāvanas saldiem mirkļiem no Dansukker!">

Meistarklase notiks saules, vēja un jūras smaržas ieskautajā Jūrmalas restorānā "36. līnija" - pašā jūras krastā. Restorāna baltā telts būs meistarklases dalībnieku rīcībā - te gatavosim, mielosimies un fotografēsimies! Meistarklases ēdienkartē - salāti, kokteiļi, deserti un saldējums no zemenēm.

Pieteikties konkursam iespējams sociālajos tīklos - Draugiem.lv vai Facebook. Ņem vērā, ka konkursa aplikācija nedarbojas mobilajās ierīcēs.


Izvēlies sev tīkamāko portālu un aplikācijā atbildi uz trīs jautājumiem par zemeņu ēdieniem. Pēc tam apstiprini savu piekrišanu konkursa noteikumiem un gaidi ziņu par izlozes rezultātiem!

Konkursa noteikumi:

Piedaloties akcijā "Zemeņu meistarklase" lietotāji:

  • Piesakās izlozei uz vienu no 10 meistarklases dalībnieku vietām,
  • Piekrīt kļūt par Dansukker lapas sekotāju,
  • Piekrīt saņemt jaunumus no Dansukker savā e-pastā.

Saldais zīmols Dansukker šefpavāru meistarklases rīko regulāri. Informāciju par norisēm iespējams saņemt, sekojot zīmola jaunumiem lielākajos sociālajos tīklos. 

Piecas saldas idejas zemeņu laikam:

Zemeņu spociņi

Lieliski piemērots un gards deserts bērnu ballītei!

Lasīt vairāk

Zemeņu uzputenis

Foto: Publicitātes foto
Šis deserts ir pavisam viegls un gaisīgs - vari izmantot svaigas vai saldētas zemenes, lai zemeņu aromātu ienestu arī ziemas mēnešos.

Lasīt vairāk

Panna cotta ar zemeņu sīrupu

Foto: Shutterstock
Krēmīgā panna cotta kombinācijā ar aromātisko zemeņu sīrupu būs piemērots deserts svinīgai vasaras maltītei.

Lasīt vairāk

Rabarberu un zemeņu dzēriens

Foto: Shutterstock
Viegls vasaras dzēriens, kas garšos gan lieliem, gan maziem.

Lasīt vairāk

Zemeņu dzēriens

Lieliski piemērots dzēriens meiteņu ballītei siltā vasaras vakarā!

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!