Foto: Shutterstock
Lai ietaupītu tavu dārgo laiku, apkopojām piecas vienkāršas un gardas maltītes, kuru pagatavošanai būs vajadzīga tikai liela panna un nedaudz izdomas. Nekādu lieku rūpju un netīru trauku!

Šmorēta vista ar šalotes sīpoliem un ķirštomātiem

Laimīgu Jauno gadu! Nezinu, kā jūs, bet man patīk jauna gada apņemšanās. Lai gan lielākā daļa no tām nemaz nav saistītas ar ēšanu (piemēram, sūtīt ar roku rakstītas vēstules cilvēkiem, ko mīlu, ik dienu pastaigāties svaigā gaisā vismaz 15 minūtes, dzert vairāk ūdeni), tomēr arī es ik gadu apņemos gatavot veselīgas, interesantas un gardas maltītes. Tādēļ, lai ievirzītu lietas īstajā gultnē, jau gada pirmajā dienā es gatavoju kaut ko īpašu - šmorētu vistu ar maigiem šalotes sīpoliem un saldiem ķirštomātiņiem.

Lasīt vairāk

Vienkāršais gaļas-kartupeļu sacepums ar rozmarīnu pannā

Foto: Vida Press
Vienkāršas, bet tajā pašā laikā izsmalcinātas - tieši tādas ir šīs vakariņas. Ēdienkartes dažādošanai iesakām izmantot tieši jēru, bet, protams, tu vari izmantot arī jebkuru citu gaļu.

Lasīt vairāk

Jūras veltes tomātos ar rīsiem un bekonu

Foto: Vida Press
Pannā gatavotas jūras veltes ar tomātiem, rīsiem un bekonu būs gatavas jau pusstundas laikā un apmierinās pat visprasīgāko gardēžu izmalcināto gaumi.

Lasīt vairāk

Vistas sacepums ar pupām spāņu gaumē

Foto: Vida Press
Nedaudz pikants un ļoti spēcinošs vakariņu variants, kad negribas ilgi stāvēt pie plīts. Cepta vista, pupiņas, paprika... un pats svarīgākais - beigās jāmazgā tikai viena panna!

Lasīt vairāk

Ātrās zemnieku brokastis - cepti kartupeļi ar sēnēm, kāpostu un olu

Foto: Vida Press
Cita versija par zemnieku brokastīm - iepriekšējās dienas kartupeļi, ko papildina ceptas sēnes, Kale kāposts, kā arī ola, kuras dzeltenums būs kā krēmīga mērce.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!