Foto: Shutterstock
Darbdienās jaukākie ir vakari, kad virtuvē valda čalas un rosība. Picas gatavošana ir īpaši jestrs pasākums - milti tā vien put pa gaisu, darbu karstumā tiek notriepts arī dažs labs degungals vai bikšu stara. Virtuve piepildas ar košām krāsām - kur vien sniedzas skats ir redzamas pildījuma sagataves, mērces burciņas, siers, zaļumi, olīveļļa. Un tad, izsmaržojot no krāsns vējojošo burvīgo aromātu, beidzot nepacietīgi tiek sagaidīts gardais gala iznākums. Izbaudi šo piedzīvojumu garšu un krāsu pasaulē jau šovakar!

Ja nav laika un vēlēšanās virtuves varoņdarbiem, nebūs grēks, ja izmantosi jau gatavās picas pamatnes. Picas pildījumu vari likt arī uz lavaša vai tortiļām - šādi vakariņas iespējams pagatavot rekordīsā laikā. Tikko no krāsns izvilkto picu pārslaki ar ķiploku eļļu un baudi ar atsvaidzinošiem salātiem.

Pica ar ananasiem

Foto: Shutterstock
Pica ar ananasiem tikai 20 minūtēs.

Lasīt vairāk

Pica ar bumbieriem, valriekstiem un rukolu

Foto: Shutterstock
Iespējams, tā ir garšīgākā pica pasaulē - izmēģini, lai saprastu!

Lasīt vairāk

Garšīgā pica ar kukurūzu un desu

Foto: Shutterstock
Garšīgā pica ar kukurūzu un desu, izmantojot jau gatavu mīklas pamatni.

Lasīt vairāk

Sīpolu pica ar fetas sieru un rozmarīnu

Foto: Shutterstock
Ātrā sīpolu pica tev neliks vilties. Salikumā ar krēmīgo fetas sieru un sildošo rozmarīnu, sīpolus iemīlēs pat rūdīti to pretinieki. Turklāt šis ēdiens arī otrajā dienā garšos debešķīgi, protams, ja vien no tā vēl būs kas palicis pāri.

Lasīt vairāk

Pica ar šampinjoniem

Foto: Shutterstock
Pica ar šampinjoniem - ikdienā un svētkos.

Lasīt vairāk

Pica ar lasi

Foto: Shutterstock
Gardēžu pica ar lasi un mocarellu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!