Foto: Shutterstock

Iedomājies, ka esi uz vientuļas salas un olas ir vienīgais produkts, no kā visu turpmāko dzīvi varēsi gatavot sev ēdienu. Turklāt tev jāizvēlas viens konkrēts olu gatavošanas veids. Kultenis, ceptas vai vārītas olas – šie un citi varianti, protams, ir vienlīdz labi un garšīgi, bet izrādās, tava izvēle nezinātājam var šo to atklāt par tavu personību. Kulinārijas portāls thekitchn.com Lieldienu gaidās piedāvā neparastu testu. Atrodi sarakstā savu iecienītāko olu ēdienu un uzzini, ko tas liecina par tevi.

Olu kultenis

Foto: Shutterstock

Tu esi tiešām uzticams draugs - tāds, par kuru saka: "Ar tevi var droši doties izlūkos." Dudzi uzskata, ka esi konservatīvs, bet uz tevi var paļauties – ja reiz esi izdarījis izvēli, tad visticamāk, vairs nemainīsi to. Esi vienmēr gatavs pacietīgi uzklausīt draugu žēlabas, tādēļ nav brīnums, ka cilvēki pēc tevis tiecas un viņiem ir patīkami atrasties tavā sabiedrībā.

Omlete

Foto: Shutterstock

Tu esi kompānijas sirds un dvēsele – viesmīlīgs, vienmēr labā omā, turklāt tev piemīt izteikta atbildības sajūta, tādēļ pat vistrakākajā ballītē tieši tu esi tas cilvēks, kurš attur pārējos no neapdomīgas rīcības un īstajā brīdi parūpējas par taksometra izsaukšanu. Iespējams tādēļ draugi un radi par pulcēšanās vietu visbiežāk izvēlas tieši tavu mājokli. 

Kaut tas var šķist dīvaini, bet tai pat laikā esi pasīvs un tev nepiemīt organizatora dotības, tādēļ nereti gadās, ka kāds cits plūc tava labi padarītā darba laurus.

No vienas puses apceptas olas

Foto: Shutterstock

Tev ir traka un neprātīga sirds, bet veca un daudz pieredzējusi dvēsele. Iespējams, tu jau sen klusībā sapņo par to, ka pametīsi ienesīgo un stabilo darbavietu, lai ar mugursomu plecos dotos apceļot pasauli, bet visticamāk, šis trakais plāns jau ne pirmo reizi tiks aizstāts ar kokteili un jaunāko bestselleru kādā komfortabla un prestiža kūrorta pludmalē.

Tu esi atvērts visam jaunajam un viegli uzticies cilvēkiem – nav svarīgi, vai tie ir seni draugi, vai nupat kā vilcienā iepazīts svešinieks, tādēļ iespējams, ka dzīves laikā tu bieži mainīsi partnerus.

No abām pusēm apceptas olas

Foto: Shutterstock

Tu esi kluss un konservatīvs – gan savos uzskatos, gan mūzikas un apģērba izvēlē, bet ja reiz kāds ir iekarojis tavu uzticību, tad šī draudzība ilgs mūžīgi. To pašu var teikt par tiem, kuri krituši tavā nežēlastībā: ja kāds atļausies tevi aizvainot, tas netiks aizmirsts nekad. Nav vērts tērēt laiku, strīdoties ar tevi, jo uzskati, ka tavs viedoklis ir vienīgais pareizais un tu to visticamāk nemainīsi.

Bez čaumalas vārītas olas

Foto: Shutterstock

Tev ir noslēpumaina, viegli ievainojama dvēsele. Pateicoties neizskaidrojamam personības šarmam, tevi var uzskatīt par personu, kuru visi labprāt redz nākam nekā ejam, tādēļ pašapmierinātība un bohēma var tev traucēt sasniegt uzstādītos mērķus.

Esi uzticams un lojāls darbinieks – strādā ar pilnu atdevi un, ļoti iespējams, pat sirgsti ar darbaholismu. Ja tev ir savs bizness, tev to ne īpaši labi izdodas savienot ar veiksmīgu ģimenes dzīvi, tādēļ nav izslēgts, ka esi vientuļš.

Mīksti vārītas olas

Foto: Shutterstock

Tev vajadzēja piedzimt citā gadsimtā, jo tava izsmalcinātā un maigā dvēsele tiecas pēc skaistuma un elegances. Mājas ir tava miera osta – te viss ir iekārtots pēc tavas gaumes, nežēlojot šīm mērķim ne laiku, ne naudu, tādēļ tieši mājās jūties vislabāk. Tu nemēģini sekot mainīgajai modei un izzināt modernās tehnoloģijas – tev piemīt savs neatkārtojamais stils. Augstāk par visu tu vērtē uzticēšanos, savstarpēju cieņu un nesteidzīgas sarunas.

Var droši apgalvot, ka tavs spēks ir vājumā – tu pirmais piesteigsies, lai palīdzētu piecelties paklupušai večiņai un nekad vienaldzīgi nepaiesi garām uz ielas pamestam sunim.

Cieti vārītas olas

Foto: Shutterstock

Tu esi sportisks un azartisks – vienmēr centies pārspēt pārējos un visā, ko dari, sasniegt vislabāko rezultātu. Iespējams, ka attiecībās esi paviršs un tev nav īpaši daudz īstu draugu, jo esi tik ļoti koncentrējies uz sevis pilnveidošanu, ka nespēj atlicināt laiku nekam citam. Tomēr tev ir savs uzticamo fanu pulciņš, kuri ir gatavi uz visu, lai tikai atrastos tavā tuvumā, cerot, ka tas viņiem palīdzēs kļūt tikpat trenētiem, koptiem un veselīgiem.

Atceries, ka organismam ik pa laikam jāļauj atpūsties, jo šie nelielie atelpas brīži ilgtermiņā noteikti nāks par labu.

Ceptas olmaizes

Foto: Shutterstock

Pamanot, ka deg māja , plānotājs un mūzikas ierakstu kolekcija būtu pirmās lietas, par kuru glābšanu tu iedomātos. Tev patīk visu saplānot līdz pēdējam sīkumam, lai aiztaupītu sev liekus pārsteigumus. Tu piederi pie retās cilvēku kategorijas, kas zina, ko cels galdā nākamās otrdienas vakariņās un, ko dāvinās omītei nākamajos Ziemassvētkos.

Pret tuviniekiem tu izturies jauki un iejūtīgi – nekad neaizmirsti draugu dzimšanas dienas un apzinīgi ierodies uz ikmēneša pusdienām vecāku mājās. Bet nav izslēgts, ka ārējā sakārtotība veiksmīgi slēpj traku un radošu garu.

Tvaicētas olas

Foto: Shutterstock

Tu esi sava ceļa gājējs - cilvēks, kurš domā un rīkojas ārpus sabiedrības noteiktajiem rāmjiem. Tev patīk eksperimentēt un izmēģināt arvien jaunas lietas. Iespējams, ka esi mākslinieks, mūziķis vai citas radošas profesijas pārstāvis, jo biroja darbs no deviņiem līdz sešiem nav priekš tevis. Datoru tu izmanto tikai tādēļ, lai klausītos mūziku vai saplānotu kārtējo aizraujošo ceļojumu.

Nav izslēgts, ka esi veģetārietis un sapņo par ekoloģisku saimniecību kādā zaļā lauku nostūrī.

Jēlas olas

Foto: Shutterstock

Tu apzinies, ka tavas trakās idejas liela daļa sabiedrības nekad nesapratīs, bet tev tas nerūp ne tik, cik melns aiz naga. Tu uzskati, ka dzīvojam tikai vienreiz, tādēļ ir jāizmanto visas dzīves piespēlētās iespējas: celšanās četros no rīta, lai pieveiktu 10 kilometru distanci, tad svīšana svaru zālē un žilbinoši novadīta lekcija par biznesa inovācijām – aptuveni tāds varētu izskatīties tavs ikrīta cēliens.

Tomēr kādudien tu pēkšņi vari pamest savu veiksmīgo biznesu, lai rimti baudītu savrupu dzīvi viensētā, par sabiedrotajiem izvēloties vien pāris jestrus haskijus. Mēs nebrīnītos, ja izrādītos, ka jēlas olas ir arī Ričarda Brensona izvēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!