Foto: J.Roze
Nu, ko lai saka? Burgeri ir un paliek burgeri, un nav svarīgi, kur tos gatavo - Āfrikā vai Amerikā. Galvenais priekšnosacījums, lai burgeri izdotos patiešām garšīgi, ir kvalitatīvas un svaigas sastāvdaļas: svaigas maizītes, kuras pirms burgera kopā likšanas noteikti ieteicams uzsildīt krasnī, sulīgi tomāti, pašmarinēti gurķīši, kvalitatīva majonēze vai cita tevis iecienīta mērce, un, protams, gaļa - šī ir tā reize, kad tiešām ir vērts iegādāties pašu labāko, jo tas atmaksāsies izcilā garšā. Ja gaļa ir produkts, kurš kādu iemeslu dēļ nav atrodams tavā ēdienkartē, nebēdā - arī veģetāro burgeru pildījumu variācijas iespējas ir bezgala plašas. Izmēģini kādu no mūsu piedāvātajām, gardajām un sulīgajām receptēm jau šovakar!

Sulīgi cūkgaļas burgeri ar timiānu un karamelizētu ābolu

Foto: Vida Press
Šie burgeri noteikti garšos bērniem, jo tie ir vienkārši - bez asām mērcēm un neskaitāmām grūti savaldāmām sastāvdaļām. Turklāt, pateicoties pievienotajam rīvētajam ābolam un timiānam, gaļa izdodas īpaši sulīga un aromātiska.

Lasīt vairāk

Apetīti rosinošais liellopa gaļas burgers

Vēsais laiks jābauda ar gardām maltītēm. Kafejnīcas
Šķūnis
šefpavāre Dana Ivanova iesaka apetīti rosinoša liellopa gaļas burgera recepti, kuras pamatā ir klasiskas virtuves vērtības, ko papildina pāris
knifiņi
.

Lasīt vairāk

Sulīgi burgeri ar gurķu-sinepju mērci

Foto: DELFI
Sulīgi burgeri, kas garšos visiem, bet īpaši iecienīti būs bērnu un jauniešu ballītēs.

Lasīt vairāk

Burgeris ar olu un bekonu

Manuprāt, reti ir tie ēdieni, kurus nevar uzlabot, pievienojot bekonu un olas. Pareizi pagatavota ola kļūst par brīnumgardu, krēmīgu mērci, bet bekons.. Nu, jā, bekons ir bekons! Tiesa, es nenojautu, ka staigāju pa plānu ledu, mēģinot šo burgera recepti. Protams, mēs visi zinām, kā bekons spēj uzlabot burgera garšu, bet - atteikties no kečupa, tā vietā liekot olu? Vai tas būs labi? Man šķiet, jūs jau nojaušat atbildi!

Lasīt vairāk

Veģetārie riekstu burgeri ar sēnēm

Foto: J.Roze
Pikantie riekstu burgeri ar kuskusu, papriku un ceptiem šampinjoniem.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!