Foto: Shutterstock



Lidostas mēdz būt dažādas, reizēm arī ļoti nepatīkamas. Steidzīgi ļaužu pūļi, dīvaini tūristi, drošības pārbaudes, bagāža, bažas par to, ka reiss tiks atcelts vai kavēsies... Bet tā tas notiek tikai parastajiem cilvēkiem. Biznesa klases pasažieri lielākoties var justies kā rokzvaigznes, kam tiek nodrošināti pavisam citi apstākļi.

Kāds ļoti atjautīgs vīrietis Ķīnā atklājis veidu, kā izmantot šos "rokzvaigznes" labumus un, iegādājoties tikai vienu biznesa klases aviobiļeti, veselu gadu baudījis lielisku maltīti bez maksas, vēsta "News.com.au", atsaucoties uz izdevumu Kwong Wah Yit Poh.

Daudzviet pasaulē, iegādājoties biznesa klases aviobiļeti, pasažieris var doties uz lidostas VIP lounge zonu un izmantot visus turienes piedāvājumus, ieskaitot ēdienu, par brīvu.

Ķīnietis bija izdomājis, kā iegūt vairāk. Viņš iegādājās biznesa klases aviobiļeti "China Eastern Airlines" un devās uz Ksjanas lidostas VIP zonu, lai pirms lidojuma sātīgi un gardi ieturētos. Atšķirībā no citiem biznesa klases ceļotājiem, pēc sātīgās maltītes atjautīgais "ceļotājs" devās nevis uz lidmašīnu, bet uz kasi, lai apmainītu biļeti uz nākamās dienas lidojumu. Nākamajā dienā, bruņojies ar jaunu biznesa klases aviobiļeti, ķīnietis atkal devās uz VIP zonu, izbaudīja fantastisku bezmaksas maltīti un... atkal samainīja lidojuma biļeti, pārceļot izlidošanas laiku uz nākamo dienu! Šo procesu vīrietis atkārtoja atkal un atkal, kopumā viena gada laikā pārceļot lidojumu 300 reizes!

Kad "China Eastern Airlines" sāka izmeklēt gadījumu un interesēties, kādēļ viņu klients nemitīgi pārceļ lidojuma laiku, ceļotājsvienkārši nolēma atcelt savu "lidojumu" un atgrieza biļeti aviokompānijā, pilnībā atgūstot reiz samaksāto naudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!