Foto: Shutterstock
Monreālā atvērts jauns bārs un restorāns, kurā visos ēdienos būs iekļauts bekons, pat "Martini" kokteiļos un suši.

"Bar Brutus" izveidojis Antonijs Džodions, kuram Monreālā jau pieder meksikāņu bārs "Nacho Libre". "Mēs vēlamies, lai šī vieta ir pieejama un draudzīga, bet tajā pašā laikā klasiska un izsmalcināta. Atklājām, ka visi kļūst laimīgi, ja pievieno bekonu," joko bāra īpašnieks.

Par ēdienkartes lepnumu Džodions nosauc "Jagerpoutine" - fritēti kartupeļi ar sieru, karamelizētiem sīpoliem "Jagermeister" mērcē un, protams, bekonu, pasniegti "Jagermeister" pudelē.

Toties populārais kokteilis "Asiņainā Mērija" tiks dekorēts ar bekona rozi, bet Cēzara salāti tiks servēti īpašā "bekona bļodiņā", ko veidos no sapītām cūkgaļas strēmelītēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!