Foto: Shutterstock
Gardēžu portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar dāvanu servisu "Postcard.lv" aicina piedalīties konkursā un laimēt iespēju doties uz svaigēšanas meistarklasi restorānā "Raw Garden".

Meistarklasē ikvienam ir iespēja iepazīties ar svaigēšanas gatavošanai nepieciešamo virtuves tehniku, izprast galvenos svaigēšanas gatavpšanas principus, iemācīties patstāvīgi gatavot svaigēšanas ēdienus. Šo pavārkursu laikā tiek pagatavotas divas svaigēšanas zupas, divi pamatēdieni un viena kūka vai deserts, papildus tiek gatavots zaļais kokteilis un kviešu zelmeņa sula.

 Konkursa balvu sarūpējis dāvanu serviss "Postcard.lv", kas piedāvā vairāk nekā 80 interesantas idejas dāvanām - dāvanu kartes restorānos, aktīvajai atpūtai, izklaidei, skaistumam, veselībai un dažādiem mācību kursiem. Par skaisti iesaiņotu dāvanu priecājas ikviens tās saņēmējs. "Postcard.lv" sarūpētās dāvanu kartes tiek ievietotas greznā un elegantā dāvanu karšu iepakojumā, ar jūsu izvēlētas krāsas lenti. Pieejamas baltas vai melnas aploksnes, ar krāsainiem stila elementiem, kā arī īpašas dāvanu kastītes. Dāvanu kartēm ir īpaši glīts dizains un dāvanu kartes veidotas tā, ka to akciju cenu var viegli noņemt, tādēļ dāvanas saņēmējs atlaides summu neredzēs.

Bet nu - pie konkursa! Atbildi uz četriem vienkāršiem jautājumiem un saņem vērtīgu balvu - dāvanu karti svaigēšanas meistarklases apmeklējumam! 25.aprīlī no visiem pareizi atbildējušajiem konkursa dalībniekiem izlozēsim divus veiksmīgākos, kas saņems balvu! Veiksmi!

Konkurss noslēdzies, apsveicam veiksminieces - Ievu un Kristu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!